Minecraft

SK har en Minecraft servrar.
Just nu är det en mapp från Tv serien Game of Throne (Kings Landing) som körs på servern. Vi använder bukkit motorn pch ett antal plugins för att göra dem lite roligare.
Vår server har ipnummer:
sk-spel.se: 25560 PVP
 
 
VGLM1MI-1024x573
 
Minecraft kanske ser ut att vara ett spel av dålig kvalité men det är inte så simpelt som det ser ut. Det är en helt annan värld där kreativt skapande står i fokus.
Slå sönder ett block och sätt dit ett annat. Kanske låter det enkelt och kanske låter det tråkigt. Men det handlar inte bara om att hacka sönder en massa block, möjligheterna är nämligen oändliga. I en helt ny värld kan du uttrycka dig i form av kreativt skapande i samband med äventyr och utmaningar.
För det första så kan du samla på dig material och bygga allt från små stugor till gigantiska palats. Du kan odla havre, melon och pumpor eller varför inte ta hand om boskapsdjur. Använd ditt crafting table för att skapa verktyg och låt fantasin flöda. Varför inte göra en hacka och bygga din egen gruva, leta efter guld, järn och diamant. Försvara dig mot zombies, skelett och framförallt creepersssss…. Bygg en portal till en annan värld eller utforska olika terränger så som träsk, barrskog, öken, snölandskap eller lövskog. Listan på vad du kan göra i en värld fylld av block och pixlar är oändlig! Använd din fantasi och spela ihop med dina vänner för att få fram den mest kreativa världen någonsin!Läs mer på
www.minecraft.net

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.