Raid – Ost Dunhoth

 
Wound Wing (Lock 1)

Dela upp raid i 3 Grupper, alla tre behöver healing och DPS. 3 Gångar att ta sig igenom, därav 3 grupper, varje grupp tar varsin gång och rensar den på mobs.
Raidet börjar genom att varje grupp ställer sig på små platåer på golvet, en röst hörs och dörrarna framför vardera grupp öppnas. Bakom vardera grupp öppnas en till dörr, bakom den dörren står det en mammut, kommer mammuten ikapp gruppen så startar hela raidet om ifrån början.
Alla 3 grupper ska då ta sig framåt, döda mobs och dra i ”Levers”, en lever öppnar dörrar för de andra två grupperna. Så man måste rensa mobs så fort det går, så snart man kan dra i spaken så ska man göra det, även fast fiender fortfarande lever.
Avancera framåt så fort det går, dra med fienden till nästa dörr, döda fienden, dra i spaken och upprepa tills ni anländer till ett mindre rum.
I rummet står det 2st fiender samtidigt som mammuten kommer rusande in bakom gruppen. Nu kan gruppens tank plocka upp mammuten samtidigt som man dödar de andra 2 fienderna.
Koordinera med de andra 2 grupperna så att mammutarna går ner i HP någorlunda samtidigt. När mammuten når en vis HP så slår han sönder en vägg ut i ett större rum. Så helst ska de tre mammutarna slå sönder vardera vägg samtidigt eftersom fighten fortsätter i det större rummet.
Tanks ska plocka upp mammutarna och springa med dom i en ring runt rummet, resterande del av raidet dödar adds och ställer sig i mitten av rummet.
Så snart man har kontroll på mammutarna så börja DPS på en av dem, den grönar ut och vänder sig emot gruppen, reser sig upp på bakbenen och gör en Stomp attack, försök att undvika den genom att springa iväg.
Adds spawnar bakom gruppen och framför gruppen, de bakom är de mindre addsen, ska gärna plockas upp av en off-tank, ex champion.
Den som spawnar framför gruppen vid en dörr måste Interupptas direkt och ska även vara den första adden som bli dödad, en så kallad Warden. Anledningen till detta är för att en Warden lägger en buff till sina kompanjoner som gör att de tar mindre skada samtidigt som de ger ut mera skada.
I detta skedet så är det viktigt att mammut-tanken springer runt i en ring annars kommer han att dö fort.
Fortsätt att döda adds efter att Warden dött, interrupta, ta bort corruptions och börja med den med mest HP.
Repetera tills det är dags att Loota!
 
Wound Adds:
~ 4k Wights – Enkla adds döda, gör en AOE stun men borde gå ner snabbt i AOE
~ 8k Wolfs – En Corruption som behövs ta bort. Finns ej i Boss rummet!
~ 8k Wights – Lägger ut en Disease, lägger Poison på golvet.
~ 17k Wight Renewers – AOE Corruption heal, induction AOE Heal som ska interruptas och de lägger upp ett Wound på sitt target som måste tas bort, tas det inte bort så lägger den en AOE stun över raidet.
 

—————————————————————————————————

 
Disease Wing (Lock 3)
3 grupper med trash innan bossen.
 
1:a gruppen:
3 st Grodbog deep-worker
2 st Bone-Gnawers.
Grodbog’s har sitt skal som ger dom en buff med att ta mindre skada och ge ut mycket mera skada så dom tankas lättast av en tank som springer runt med dom eftersom dom är CC immuna, och lämnas till sist.
Bone-gnawers har en buff som gör att första försöket till CC kommer dom att vara immuna emot. Bästa sättet att stunna en är att ha 2 lm’s för att slänga en Blinding Flash var direkt efter varandra. Tanka en medans resten av gruppen dödar den andra, döda den andra Bone-Gnawer’n och sedan en Grodbog i Taget.
Var försiktig med AOE, man slåss i ett trångt utrymme, viktigt att man inte väcker CC’ade fiender eller tar aggro ifrån tanken på Grodbog’s.
 
2:a gruppen:
2st Grodbog Workers
2st Grodbog Queens (CC Immuna)
2st Glow-Worms
Maskarna lägger en Diease buff på oss som om man måste ta bort direkt, går den ut så spawnar det 3 st Signatur maskar. Dom ska interruptas samtidigt som man slår och dödar Queens.
Man tankar Queens och Glow-Worms i en grupp. Queen’s spawnar adds vid ungefär halva deras HP så är viktigt att Queen/Worm Tanken att plocka upp dem.
Resterande Grodbog Workers tar en Tank och springer runt med tills de andra fienderna är döda.
 
3:e gruppen:
2 Bone-Gnawers
2 Grodbog Queens
2 Glow Worms
Tanks tankar varsin Bone-Gnawer där dom står, drar isär dom lite för att underlätta aggro.
Samtidigt går DPS in och slår på maskar/queens.
 
Boss:
2 st träd, ett rött och ett vitt på varsin sida av rummet.
Vardera Träd har 3 adds av samma färg.
Grupp 1 tankar Vänstra Trädet, det röda.
Grupp 2 tankar Högra Träder, det vita.
Adds spawnar vid vardera träd, viktigt här är att när adds spawnar så måste grupperna dra sig emot ingången till rummet. Grupp 1 som slagit på Rött träd ska enbart slå på Vita Adds. Grupp 2 som slagit på Vitt träd ska enbart slå på Röda Adds.
Dvs, tanks och champions måste plocka upp rätt sorts adds och det gäller att vara försiktig med AOE damage.
Slår man på fel add så tar man 30% av Max Morale från den som slår. Alltså om du har slagit på Rött träd och slår på Röda adds så kommer du att dö!
Man dödar adds tills båda grupperna har en add kvar och de är på ungefär samma HP. Då dödar man den sista fienden. Samtidigt som de dör så tas en sköld bort ifrån trädena, spring tillbaka till trädet ni slagit på tidigare och DPS’a.
Håll en jämn DPS på båda träden, dör de inte samtidigt så spawnar de om med ca 100k HP igen.
Adds kommer att spawna igen och man gör samma sak som tidigare, repetera tills träden är döda.
 

—————————————————————————————————

 

Fear Wing (Lock 2)

 

—————————————————————————————————

 

Poison Wing (Lock 4)

 

—————————————————————————————————

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.