Lord Of The Rings Online


Vi finns på Eldar och Derim är vår ledare.

Vi skall finnas till för svenska spelare i olika mmo spel, det spelar ingen roll om vi är 5 personer eller 500 personer. Gruppsammansättningen spelar en mindre roll för för vissa i gillet, Och för vissa är det allt.
Det handlar om att ha roligt inte att man har den mest effektiva uppsättningen av perfekta spelare som man inte gillar. Vissa tycker att man är hellre tillsammans med oskickliga spelare, som är ens vänner. Grupper förändras något med tiden, Det finns två grupperingar och de är elitspelarna och de sociala spelarna. Vi i Svenska Krigare skall finnas till för bägge gruperingarna och dessa gruperingar kommer naturligt.
Vissa ledare tar tag i såkallade questdagar. Vissa av våra spelare tycker om att beundra soluppgången samt solnedgången och därimellan leka lite i spelens värld.
Vad jag vill med detta är helt enkelt att säga att vi kommer att få folk som droppar men även nya spelare som ansluter till gillet och vi skall välkommna dessa nya spelare på ett bra sätt men även se till att våra gamla spelare vill stanna kvar. Hur vi skall göra detta handlar denna vision om.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.