Hur du ansluter dig till SLL och deras tjänster

Skärmavbild 2014-06-06 kl. 09.35.55

Nu kör vi lite teknik och eftersom jag har fått en hel del förfrågningar från företagshälsovården om hur vi kan ansluta olika lösningar till SLL så har jag gjort en liten FAQ kring det som jag känner till.

Självklart måste avtal och sådant sättas upp med respektive förvaltare på SLL IT innan ni kan påbörja olika integrationer.

Det finns idag olika sätt att ansluta sig till SLL och jag börjar med att fokusera på Plattform SLL senare kommer jag att skriva lite mera i denna tråd om HTB vilket är en stor databas som samlar allt från olika källor i Stockholm och sen tänkte jag avsluta med att skriva lite om de olika nationella plattformarna.

Allt material som nämns ovan finns på min hemsida i olika såkallade whitepappers på http://www.stephenbarkar.se och under fliken ”portfölj” så kan ni hitta de olika PDFer jag hänvisar till.

Exempel:
Jag var i kontakt med Advania innan sommaren och det de behöver veta är hur de kan ansluta sin surfplatta till TakeCare som de har tagit fram tillsammans för att användas på sjukhus som är anslutna till TakeCare osv…
Det Advania har försökt göra är att gå direkt på CGM som har journalsystemet TakeCare men utan att få hjälp att komma vidare….
Det Advania bör göra är att ansluta sig till PSLL tjänsten och skriva avtal med rätt förvaltare och resten är bara webservice anrop så är de up and running.

Så ta en titt på min hemsida och på de där olika sätten att ansluta sig och stöter ni på patrull så vet ni var jag finns om ni behöver hjälp.

Skärmavbild 2014-06-06 kl. 09.38.14

 

http://healthinnovationplatform.se