Defiance nu ute

Defiance är ett nytt online lir från skaparna av Rift .
Finns det några som lirar detta lir så kommentera och lek tillsammans en stund.
Här kommer en liten hälsning från ”Terje” som har testat liret:
Hej alla  länge sen sist! Min första känsla efter en kväll med defiance är…. varför släpptes inte det till påskhelgen!!! Jag älskar miljön eldstriderna, den dynamiska miljön liknande den i rift fast med en mer fps känsla jag rekomenderar att ni kikar på de många youtube klipp som måste dykt nu, var även den smidigaste starten jag varit med om man väljer inte server, det verkar vara en enda super europa server finns heller inga klasser utan man skapar sin roll själv det är jättekul att köra med en fyrahjulare och hoppa och studsa så det hisnar i magen jag hade jättekul med defiance
Janne ”aka terjendil”