Guild Wars II till Mac

Blizzard Entertainments World of Warcraft har onekligen varit dominerande bland onlinerollspel. Trots detta har det funnits ett flertal andra framgångsrika spel i samma genre. Ett av dem är Guild Wars som utvecklats av ArenaNet. Det utmärkte sig med ett högt spelvärde trots att man inte behöver betala någon månadsavgift som i World of Warcraft.
 
Nyligen släpptes uppföljaren till Guild Wars som har varit under utveckling i drygt fem år och som lovat bjuda på innovationer inom genren och en allt mer expansiv värld att spela i. Återigen utan att behöva betala någon månadsavgift.
Hitintills har spelet endast funnits tillgängligt på PC, men ArenaNet berättade idag att man nu släppt en betaversion av spelklienten till Mac. Så det är alltså fritt fram att köpa spelet så kan man enkelt sedan ladda ner Mac-versionen på deras hemsida.
Mer information om spelet hittar ni här.