4 svar på ”Saruman 6-man video

 • juli 11, 2012 kl. 8:18 f m
  Permalänk

  Tja vad kan man mera säga än att ni som numera leder SK i Lotro har tagit nästa steg till att få till ett gille som folk ser upp till! Grymt bra jobbat och stolt blir man ju när man tänker på vad som har hänt under vår 5 åriga historia i Lotros värld. Förutom att ni är svinduktiga så är ni även ett trevligt gäng 🙂

 • juli 11, 2012 kl. 8:18 f m
  Permalänk

  Tja vad kan man mera säga än att ni som numera leder SK i Lotro har tagit nästa steg till att få till ett gille som folk ser upp till! Grymt bra jobbat och stolt blir man ju när man tänker på vad som har hänt under vår 5 åriga historia i Lotros värld. Förutom att ni är svinduktiga så är ni även ett trevligt gäng 🙂

 • juli 11, 2012 kl. 8:40 f m
  Permalänk

  Grymt jobbat!!!!

 • juli 11, 2012 kl. 8:40 f m
  Permalänk

  Grymt jobbat!!!!

Kommentarer är stängda.