Lotro DKP/Droll Inlägg 2

Så, bara hört positivt på den lilla stund min förra post legat uppe.
Så jag säger att vi testar och ser hur detta kommer att fungera.
Har gjort ett dokument där ni kan se vad ni har för DKP att använda.
DKP Svenska Krigare
Regler:
(Kan komma att ändras)
Draigoch = 100dkp
Tower of Orthanc = 100dkp/boss
– Just nu så får man bara dkp för on-level bossar.
– Man kan bara använda dkp’n som står i dokumentet och kommer att uppdateras efter varje slutfört raid.
– Man har alltid 100dkp att använda ifrån början. Dvs, 100 + sin egen dkp.
– Kan max ha 1000dkp för tillfället.
– Att göra /roll 100 kostar ingen dkp.
– Får använda dkp på vad som helst som finns att loota.
– DKP’n gäller för alla karaktärer.
– Vinner man dras all DKP ner till 0 sedan + det man tjänat in under kvällens raid.
– Bara vinnaren’s DKP dras ner till 0.
– Om man har 500 DKP men endast vill rulla 200 så är det Ok, vinner man förlorar man endast 200 DKP.
– Även fast man redan rullat 100 så kan man ändra sig och använda DKP rullning istället.
Har jag missat något som kan vara vettigt som regel gällande det här för att det ska bli så bra som möjligt så säg till.

21 svar på ”Lotro DKP/Droll Inlägg 2

 • april 30, 2012 kl. 7:50 f m
  Permalänk

  Ser bra ut!

 • april 30, 2012 kl. 7:50 f m
  Permalänk

  Ser bra ut!

 • maj 4, 2012 kl. 10:50 f m
  Permalänk

  Om jag läser rätt så är det bara Derim som använt DKP:
  Aconia 300 II
  Cerric 300 II
  Derim 100 II
  Hellos 300 II
  Ivanov 300 II
  Psykfall 300 II
  Vroom 300 II
  Det var väl fler som rolla 200 på scales?

 • maj 4, 2012 kl. 10:50 f m
  Permalänk

  Om jag läser rätt så är det bara Derim som använt DKP:
  Aconia 300 II
  Cerric 300 II
  Derim 100 II
  Hellos 300 II
  Ivanov 300 II
  Psykfall 300 II
  Vroom 300 II
  Det var väl fler som rolla 200 på scales?

 • maj 4, 2012 kl. 12:53 e m
  Permalänk

  Jo det var det, men bara om man vinner som det dras bort.

 • maj 4, 2012 kl. 3:25 e m
  Permalänk

  Ok, vet inte om jag håller med om den regeln

 • maj 4, 2012 kl. 3:25 e m
  Permalänk

  Ok, vet inte om jag håller med om den regeln

 • maj 4, 2012 kl. 4:42 e m
  Permalänk

  Motivera varför…

 • maj 4, 2012 kl. 6:47 e m
  Permalänk

  Missar man en raid så känns det som att man kommer så långt efter då det troligtvis mest kommer användas på scales just nu. Men iofs så vinner ju någon något i varje raid och kommer ner på noll, så det kanske inte blir så farligt ändå…

 • maj 4, 2012 kl. 6:47 e m
  Permalänk

  Missar man en raid så känns det som att man kommer så långt efter då det troligtvis mest kommer användas på scales just nu. Men iofs så vinner ju någon något i varje raid och kommer ner på noll, så det kanske inte blir så farligt ändå…

 • maj 4, 2012 kl. 8:11 e m
  Permalänk

  Jo det är det som är meningen, även fast du missar ett eller två raid så när du är med och har 800dkp och rollar, dvs att du varit med på 8 raids och förlorar rollen så är inte de tidigare 8 raiden en ”waste”, då har du 900dkp tills nästa gång istället och större chans att vinna. Och vinner man så hamnar man på 0 + det man tjänat in under kvällen.
  Så det kommer fortsätta att vara som det är nu, bara den som vinner förlorar DKP.

 • maj 5, 2012 kl. 5:01 f m
  Permalänk

  Ja, det är nog rätt…. 🙂

 • maj 5, 2012 kl. 5:01 f m
  Permalänk

  Ja, det är nog rätt…. 🙂

 • juni 13, 2012 kl. 8:31 e m
  Permalänk

  nu kommer jag och gnäller igen! 🙂
  Är detta verkligen en bra idé: ”Även fast man redan rullat 100 så kan man ändra sig och använda DKP rullning istället.”
  Då e det ju dumt att rolla dkp direkt utan bättre att börja med vanlig och se vad som händer, det kan ju bli lite rörigt om alla börjar hålla på sådär…

 • juni 13, 2012 kl. 9:08 e m
  Permalänk

  Man kan vända på det oxå, vänta tills alla rullat och sen använda dkp för att vinna och ingen kan då ändra sig.
  Har haft en fundering på att sätta upp vissa items som man får använda DKP på och vissa inte. Tex att på Scales får man göra det men inte på Worn Symbol.

 • juni 14, 2012 kl. 7:07 f m
  Permalänk

  Nu förstår jag inte, det står ”Även fast man redan rullat 100 så kan man ändra sig och använda DKP rullning istället.”
  Så om jag väntar till sist, och använder min dkp, sen ser någon som bara rolla 100 att de nu inte kan vinna, då ändrar de sig och använder DKP istället. Det är väl tillåtet? Det känns bara som att det finns risk att det blir rörigt.
  Lagd roll ligger tycker jag 🙂

 • juni 14, 2012 kl. 7:07 f m
  Permalänk

  Nu förstår jag inte, det står ”Även fast man redan rullat 100 så kan man ändra sig och använda DKP rullning istället.”
  Så om jag väntar till sist, och använder min dkp, sen ser någon som bara rolla 100 att de nu inte kan vinna, då ändrar de sig och använder DKP istället. Det är väl tillåtet? Det känns bara som att det finns risk att det blir rörigt.
  Lagd roll ligger tycker jag 🙂

 • juni 14, 2012 kl. 7:09 f m
  Permalänk

  Söndagens (tror jag) DKP är inte uppdaterad. Jag minns att jag hade 600 DKP innan den draken och att Othras vann Scales m.h.a. DKP.
  Tror någon använde DKP för crystal också, minns inte riktigt….

 • juni 14, 2012 kl. 11:18 f m
  Permalänk

  Nej jag har inte uppdaterat än, står ett uppdateringsdatum i dokumentet.
  Låt oss säga att vi är 5 pers som rollar 100, jag ser att 4 utav dom rollar 100, jag är sist som rollar eftersom jag väntar lite, känner att jag vill ha större chans att vinna eftersom någon kanske rollat 90, då eftersom jag väntat så har jag övertaget och väljer att rolla 200, dvs dubbelt så stor chans att vinna och ingen kan ändra sig. Så om man inte kan ändra sig så är det strategiskt bättre att vänta till sist och rolla då istället. Föör att slippa sånt så får man ändra sig, dkp är något man tjänat in och får används när som och går före alla andra rolls.

 • juni 14, 2012 kl. 11:18 f m
  Permalänk

  Nej jag har inte uppdaterat än, står ett uppdateringsdatum i dokumentet.
  Låt oss säga att vi är 5 pers som rollar 100, jag ser att 4 utav dom rollar 100, jag är sist som rollar eftersom jag väntar lite, känner att jag vill ha större chans att vinna eftersom någon kanske rollat 90, då eftersom jag väntat så har jag övertaget och väljer att rolla 200, dvs dubbelt så stor chans att vinna och ingen kan ändra sig. Så om man inte kan ändra sig så är det strategiskt bättre att vänta till sist och rolla då istället. Föör att slippa sånt så får man ändra sig, dkp är något man tjänat in och får används när som och går före alla andra rolls.

 • juni 14, 2012 kl. 4:12 e m
  Permalänk

  Ja, du har kanske rätt igen 🙂

Kommentarer är stängda.