Draigoch Tisdag 20:00 + mer?

Högsäsongen på mitt jobb har börjat avta, och det är dags för mig att dra ihop till lite raidande igen.
Vi mjukstartar med en Drake idag, tisdag, vid 20-snåret. Ingen anmälan behövs, utan var online och redo strax innan 20:00 om du vill hänga med, så håller vi tummarna att vi får ihop tillräckligt med folk.

Sen tänkte jag ta tilfället i akt här och fråga vad det mer finns intresse av att köra? Är folk intresserade av att köra Orthanc lite mer schemalagt? Har även fått indikationer på att det finns intresse för att köra OD. Skriv gärna en kommentar om vad ni vill köra med kinnet, och framförallt om ni vill köra nåt med kinnet, får vi inte ihop tillräckligt med folk till aktiviteterna, rå räcker inte ambition särskillt långt 🙂

13 svar på ”Draigoch Tisdag 20:00 + mer?

 • april 24, 2012 kl. 8:10 f m
  Permalänk

  Skulle vara jättekul om vi kunde köra lite raider med kinnet.Är intresserad av OD och ToO, men skulle inte ha något emot en RoF/Foundry kväll heller.
  Draigoch står jag däremot gärna över.
  Torsdagar, fredagar och lördagar passar mig bäst, men även andra kvällar kan funka vissa veckor.

 • april 24, 2012 kl. 8:10 f m
  Permalänk

  Skulle vara jättekul om vi kunde köra lite raider med kinnet.Är intresserad av OD och ToO, men skulle inte ha något emot en RoF/Foundry kväll heller.
  Draigoch står jag däremot gärna över.
  Torsdagar, fredagar och lördagar passar mig bäst, men även andra kvällar kan funka vissa veckor.

 • april 24, 2012 kl. 8:59 f m
  Permalänk

  Jag skall göra allt jag kan för att kunna vara med men det beror lite på barnen åxå tyvärr…..
  /Stephen

 • april 24, 2012 kl. 8:59 f m
  Permalänk

  Jag skall göra allt jag kan för att kunna vara med men det beror lite på barnen åxå tyvärr…..
  /Stephen

 • april 24, 2012 kl. 12:42 e m
  Permalänk

  Efter att ha varit fast i SWTOR ett litet tag känner jag suget att komma tillbaka 🙂 Börjar redan tröttna på skiten 🙂
  Jag gissar att en burg inte hade skadat? 🙂
  Hoppas jag kan dyka upp ikväll för en nypremiär!

 • april 24, 2012 kl. 12:42 e m
  Permalänk

  Efter att ha varit fast i SWTOR ett litet tag känner jag suget att komma tillbaka 🙂 Börjar redan tröttna på skiten 🙂
  Jag gissar att en burg inte hade skadat? 🙂
  Hoppas jag kan dyka upp ikväll för en nypremiär!

 • april 26, 2012 kl. 4:15 f m
  Permalänk

  Jag är så klart med på allt som vill göras.

 • april 26, 2012 kl. 4:15 f m
  Permalänk

  Jag är så klart med på allt som vill göras.

 • april 26, 2012 kl. 9:30 f m
  Permalänk

  Jag kommer troligtvis inte vara lika aktiv som vanligt närmaste tiden av tjugosjutusen anledningar (dock är ingen av dom det där *host*låtsasspelet*host* SWTOR ;-)). Men jag kommer att försöka hänga med på gruppaktiviteter iaf (så länge nooben Derim inte är med ;-)). Missade Dragge i tisdags för jag var på en sviiinbra In Flames konsert i björnarnas stad Umeå! 🙂

 • april 26, 2012 kl. 9:30 f m
  Permalänk

  Jag kommer troligtvis inte vara lika aktiv som vanligt närmaste tiden av tjugosjutusen anledningar (dock är ingen av dom det där *host*låtsasspelet*host* SWTOR ;-)). Men jag kommer att försöka hänga med på gruppaktiviteter iaf (så länge nooben Derim inte är med ;-)). Missade Dragge i tisdags för jag var på en sviiinbra In Flames konsert i björnarnas stad Umeå! 🙂

 • april 26, 2012 kl. 10:19 e m
  Permalänk

  Ojdå, inte varit inne här på ett tag 🙂
  Jag är med på allt. Förutom när jag jobbar 😉

 • april 28, 2012 kl. 8:59 f m
  Permalänk

  Jag är på.

 • april 28, 2012 kl. 8:59 f m
  Permalänk

  Jag är på.

Kommentarer är stängda.