Bry er om varandra.

 
Jag tycker att man ska hjälpa varandra som även Nickelbacks nya video handlar om. Ibland gör vi det med kärlek och ömhet och ord och ibland med gåvor osv men det viktiga är att vi bryr oss om varandra, den här världen vi lever på en kort tid är kall nog och behöver värmas upp ibland. Hur vi ser på andra personer skapas också genom personer man mött och vad man har för erfarenhet av människor.
När någon i ens närhet har det svårt, någon man känner mår dåligt eller att någon behöver stöd, kanske bara ett samtal, eller ett besök kan hjälpa hur mycket som helst. Att den här personen får veta att det faktiskt finns människor som bryr sig, annars är det lätt att man mår sämre eller känner sig ensam.
httpv://www.youtube.com/watch?v=NjCbGHI_4Hs
Det är som uppfostran, om ett barn hela tiden får höra hur dålig den är, att den jämt gör fel och bara får dom dåliga sakerna påpekade, så kommer automatiskt den här personen senare i livet vara rädd för att göra fel och kanske bli väldigt instängd och följer mer andra än sig själv och sin egen vilja och tycke. Därför har jag en plan att mina barn ska få den bästa självkänslan och självförtroendet som går, det ska inte stiga dom över öronen, utan det ska vara så pass att dom tycker om sig själva och att ingen kan sätta sig på dom, ord ska inte kunna tränga igenom deras skal som vi ska bygga upp åt dom.