Vad händer runt lvl9 i SW:Tor

Här kommer en bra video om gameplay runt lvl9.
Det ser nu ut som att de flesta jag har pratat med i gillet önskar att vi kan spela med mera pvp fokus i detta mmo och jag kan hålla med de synpunkterna eftersom vi kommer att ha ett gille med ca hälften av gänget på varsin sida och då kommer det att vara kul att planera in pvp fighter mot varandra gillemässigt. Skriv era synpunkter i kommentarsfältet om denna tanke att vi istället för pve skall välja pvp.
httpv://www.youtube.com/watch?v=P4t-V_mK6yo
[poll id=”3″]

24 svar på ”Vad händer runt lvl9 i SW:Tor

 • augusti 1, 2011 kl. 8:51 f m
  Permalänk

  Jag ser fram emot att få spöa upp Hildi i sin Wookie dress så därför väljer jag pvp.

 • augusti 1, 2011 kl. 8:51 f m
  Permalänk

  Jag ser fram emot att få spöa upp Hildi i sin Wookie dress så därför väljer jag pvp.

 • augusti 1, 2011 kl. 10:25 f m
  Permalänk

  Den filmen gjorde mig faktiskt mera sugen på att spela spelet.
  Men man kan väl spela PvP på PvE servrar oxå?

 • augusti 1, 2011 kl. 10:25 f m
  Permalänk

  Den filmen gjorde mig faktiskt mera sugen på att spela spelet.
  Men man kan väl spela PvP på PvE servrar oxå?

 • augusti 1, 2011 kl. 10:30 f m
  Permalänk

  Först var det mycket snack kring att man hadde playgrounds såsom i ettens sen har det varit mycket tyst om detta på sistone och info på betaforumet tyder på att det kanske inte blir så men vi får se och jag ville få höra er åsikt innan våra ledare fattar ett beslut kring detta.

 • augusti 1, 2011 kl. 10:30 f m
  Permalänk

  Först var det mycket snack kring att man hadde playgrounds såsom i ettens sen har det varit mycket tyst om detta på sistone och info på betaforumet tyder på att det kanske inte blir så men vi får se och jag ville få höra er åsikt innan våra ledare fattar ett beslut kring detta.

 • augusti 1, 2011 kl. 1:01 e m
  Permalänk

  Jag röstar för att vi kör på en PVE server och kommer att välja en sådan, sedan kan jag själv välja om jag vill spela PVP eller inte. Anledningen är att jag vill njuta utav spelet och inte behöva bli gankad innan jag skall in i någon instance eller göra en Quest. För det finns alltid folk som skall ganka andra på en PVP server.

 • augusti 1, 2011 kl. 1:01 e m
  Permalänk

  Jag röstar för att vi kör på en PVE server och kommer att välja en sådan, sedan kan jag själv välja om jag vill spela PVP eller inte. Anledningen är att jag vill njuta utav spelet och inte behöva bli gankad innan jag skall in i någon instance eller göra en Quest. För det finns alltid folk som skall ganka andra på en PVP server.

 • augusti 1, 2011 kl. 6:41 e m
  Permalänk

  Renodlad PvP-server är i mina ögon alldeles för mycket hardcore. Finns det en playground, som i LOTRO, är det ju OK, men att puckla på folk överallt, eller bli påhoppad när man minst har lust till det, är inte så jag vill ha det. Jag tror att det finns många PvE-spelare, som aldrig kan tänka sig att välja en PvP-server.

 • augusti 1, 2011 kl. 6:41 e m
  Permalänk

  Renodlad PvP-server är i mina ögon alldeles för mycket hardcore. Finns det en playground, som i LOTRO, är det ju OK, men att puckla på folk överallt, eller bli påhoppad när man minst har lust till det, är inte så jag vill ha det. Jag tror att det finns många PvE-spelare, som aldrig kan tänka sig att välja en PvP-server.

 • augusti 2, 2011 kl. 11:47 f m
  Permalänk

  Jag föredrar nog att lira på en PvE server. Då kan man välja när vi skall ställa upp styrkorna på var sida om ett fält och skjuta på varandra.
  Skulle inte uppskatta att bli påhoppad av Alibabas 40 rövare när jag bara är ute och plockar blommor eller annat fridfullt 😉 Då räcker det att behöva lyfta undan Npc´s som står och dräller.

 • augusti 2, 2011 kl. 11:47 f m
  Permalänk

  Jag föredrar nog att lira på en PvE server. Då kan man välja när vi skall ställa upp styrkorna på var sida om ett fält och skjuta på varandra.
  Skulle inte uppskatta att bli påhoppad av Alibabas 40 rövare när jag bara är ute och plockar blommor eller annat fridfullt 😉 Då räcker det att behöva lyfta undan Npc´s som står och dräller.

 • augusti 2, 2011 kl. 1:15 e m
  Permalänk

  dom kommer ju ha battlegrounds och massa pvp”battles” man kan joina på PvE servrar.
  jag måste hålla med föregående talare och säga att renodlade PvP-servrar är alldeles för hardcore.
  Jag föredrar helt klart en PvE server, där vi ändå kommer att ha möjligheten till att spela PvP när vi vill. på våra egna villkor

 • augusti 2, 2011 kl. 1:15 e m
  Permalänk

  dom kommer ju ha battlegrounds och massa pvp”battles” man kan joina på PvE servrar.
  jag måste hålla med föregående talare och säga att renodlade PvP-servrar är alldeles för hardcore.
  Jag föredrar helt klart en PvE server, där vi ändå kommer att ha möjligheten till att spela PvP när vi vill. på våra egna villkor

 • augusti 2, 2011 kl. 2:23 e m
  Permalänk

  Helt rätt Hildi men om du har läst på beta forumen så har det varit mycket snack om att det inte skall finnas pvp (ettens) såsom i lotro och även fast jag hoppas att det inte stämmer eftersom de inte bekräftar det så blir jag orolig.
  För en månad sedan så var det som i lotro och jag hoppas att det blir så för då röstar även jag på en PvE server.

 • augusti 2, 2011 kl. 2:23 e m
  Permalänk

  Helt rätt Hildi men om du har läst på beta forumen så har det varit mycket snack om att det inte skall finnas pvp (ettens) såsom i lotro och även fast jag hoppas att det inte stämmer eftersom de inte bekräftar det så blir jag orolig.
  För en månad sedan så var det som i lotro och jag hoppas att det blir så för då röstar även jag på en PvE server.

 • augusti 2, 2011 kl. 2:49 e m
  Permalänk

  men det finns ju kvar fortf, iaf i betan. eller. det vet ju inte jag. men om jag skulle veta det så skulle jag veta att man fortf kan köra så i betan, heh heh
  du fattar hinten.

 • augusti 2, 2011 kl. 2:49 e m
  Permalänk

  men det finns ju kvar fortf, iaf i betan. eller. det vet ju inte jag. men om jag skulle veta det så skulle jag veta att man fortf kan köra så i betan, heh heh
  du fattar hinten.

 • augusti 2, 2011 kl. 2:54 e m
  Permalänk

  Edit på grund av för mycket information censur ————- censur hur är det idag då?
  Och då menar jag inte Alderan Civil war biten.

 • augusti 2, 2011 kl. 2:54 e m
  Permalänk

  Edit på grund av för mycket information censur ————- censur hur är det idag då?
  Och då menar jag inte Alderan Civil war biten.

 • augusti 3, 2011 kl. 10:56 e m
  Permalänk

  men allvarligt, är det verkligen bara jag som tycker det här spelet verkar suga apa? ser hemskt ut, tycker jag. :/

 • augusti 3, 2011 kl. 10:56 e m
  Permalänk

  men allvarligt, är det verkligen bara jag som tycker det här spelet verkar suga apa? ser hemskt ut, tycker jag. :/

Kommentarer är stängda.