Dedikerade Officers

Har tänkt att göra några Officers dedikerade till specifika saker, några områden finns det att fylla och några är bra som dem är. Tänkte informera nu om vilka som är/gör vad och fråga om några förslag ifrån er.
Meningen med det här är att man enkelt ska veta lite lättare vem man kan fråga om vad…
 
Som det är just nu så har vi följande:
 
Frågor om instanser? Dvs hjälp med taktiker, hjälp att få ihop folk till instans, om man har en förfrågan att köra en specifik instans så att man får hjälp att starta en sådan. Alltså officers som kan ta feedback om vilka instanser som vill köras, tex om ni behöver klass item ifrån Carn Dum. Detta innebär inte att dem ska vara med i varje instans som körs, utan kanske bara hjälp att starta igång en grupp.
Instans Officers   –   Vroom & Cerric
 
Ny i kinnet och inte vet något alls? Eller kommer du tillbaka efter en längre tid borta ifrån spelet? Relations officers finns då tillgängliga att prata lite med, alltså någon som hjälper lite extra, berättar lite om vart och var ni ska ta vägen, lite vad som gäller, även lite rekrytering.
Relations Officers   –   Hilia & Hellos
 
Letar även flera som kan ta hand om vissa områden. Har du ett förslag på vad ett sådant område kan vara så informera mig gärna om det, även om du har förslag på vem som kan ta hand om området ifråga, är det något du vill ta hand om så säg det till mig.
De områden jag letar efter just nu är någon som kan/vill ha hand om information och kanske något event gällande PvP.
 
Det var allt för den här gången!
/Derim