Hildi is back!

Men hur länge blir det den här gången hmmm det vet endast han men skönt att ha dig tillbaka grabben. Ser fram emot dina små upptåg när du leder oss andra lemlar. För er nya som inte känner till Hildi så tror han att han är Gud i all dess uppenbarelse och det värsta är väll att vi följer utan att förstå varför…..

2 svar på ”Hildi is back!

 • juli 14, 2011 kl. 4:02 f m
  Permalänk

  Trevligt, trevligt.
  Ska bli trevligt att åter se den lilla plåtburken till Stridsvagn rulla in för att återerövra LOTRO.
  Välkommen tillbaka!
  * Beskrivning av Gud (Herman Hedning)
  ”Själve Skaparen är ju den som är ytterst ansvarig för precis allting. En märklig stofil som tycks se allt som ett stort experiment. Jag vet inte vilken Skapelseversion i ordningen vi befinner oss i nu men han säger hela tiden att det här är den värsta hittills… För att göra saker svårare än du kan säga har han numera lagt in skapelseprocessen på en liten dator, “The Holy Laptop”, som han förlägger ibland, vilket kan leda till en del himmelska partytricks….”

 • juli 15, 2011 kl. 12:48 e m
  Permalänk

  Å du milde… 😉 Tyckte väl att jag såg honom inloggad på forumet… 😉 Välkommen tillbaka Hildi!

Kommentarer är stängda.