Poison Bossen

It came to me in a dream…
Nästan i alla fall, kom på det när jag skulle sova… Så jag vill bara ha positiv kritik kring detta nu!

Snygg som bara den… tog flera sekunder att göra 🙂

10 svar på ”Poison Bossen

 • april 18, 2011 kl. 8:12 e m
  Permalänk

  riktigt fin 🙂

 • april 18, 2011 kl. 8:12 e m
  Permalänk

  riktigt fin 🙂

 • april 18, 2011 kl. 8:28 e m
  Permalänk

  Det ser bra ut. Men jag tror det är viktigt att vi har någon plan för hur man agerar när plattformarna går sönder också (för det lär ju hända hur hårt man än försöker undvika det). Dvs att en DPS grupp då per automatik ställer sig i vattnet om Minst/Guard gruppens plattform pajar…

 • april 18, 2011 kl. 8:28 e m
  Permalänk

  Det ser bra ut. Men jag tror det är viktigt att vi har någon plan för hur man agerar när plattformarna går sönder också (för det lär ju hända hur hårt man än försöker undvika det). Dvs att en DPS grupp då per automatik ställer sig i vattnet om Minst/Guard gruppens plattform pajar…

 • april 18, 2011 kl. 8:38 e m
  Permalänk

  Finns ett enkelt sätt att lösa det på… dom ska inte gå sönder! Adds ska tas hand om innan det händer… löst 😉
  Men jag tänker på det jag med… då blir det jobbigt… men om adds dödas så ska det inte behövas.
  Enkelt sagt så om Tank/Minstrel plattformen går ner så går Tanksen över till den andra Minstrel Plattformen.
  Är den borta så går man till DPS plattformen rakt framför Tank/Minstrel plattformen.
  Är alla nere förutom en så ska Tank/Minstrel stå på den som fortfarande finns kvar… dock kommer folk att dö för healing kommer inte att kunna gå ut till så många som går ner så pass mycket i HP samtidigt.

 • april 18, 2011 kl. 8:38 e m
  Permalänk

  Finns ett enkelt sätt att lösa det på… dom ska inte gå sönder! Adds ska tas hand om innan det händer… löst 😉
  Men jag tänker på det jag med… då blir det jobbigt… men om adds dödas så ska det inte behövas.
  Enkelt sagt så om Tank/Minstrel plattformen går ner så går Tanksen över till den andra Minstrel Plattformen.
  Är den borta så går man till DPS plattformen rakt framför Tank/Minstrel plattformen.
  Är alla nere förutom en så ska Tank/Minstrel stå på den som fortfarande finns kvar… dock kommer folk att dö för healing kommer inte att kunna gå ut till så många som går ner så pass mycket i HP samtidigt.

 • april 18, 2011 kl. 11:33 e m
  Permalänk

  Har man bara en tank eller om en tank dör kan man alternativt ha champions som använder champions challenge för att dra bort bossen i tio sekunder, för det räcker med några sekunder på en plattform för att giftet ska hinna nollställas. Största risken att en plattform ska gå sönder är förmodligen ifall bossen råkar komma för nära så den själv kliver upp på en plattform, eller om tanken dör eller tappar aggro och någon på en plattform blir attackerad direkt därefter. Därför måste bossen alltid hållas i mitten av rummet. Att det finns någon form av helare vid varje plattform är förmodligen nödvändigt, så det där ser bra ut, för annars skulle vissa bli tvungna att springa till en annan plattform hela tiden för att kunna bli helade, vilket lätt skulle kunna bli kaotiskt och leda till att folk dog. Råkar en plattform gå sönder i början av striden så är det förmodligen lika bra att resetta och försöka på nytt.

 • april 18, 2011 kl. 11:33 e m
  Permalänk

  Har man bara en tank eller om en tank dör kan man alternativt ha champions som använder champions challenge för att dra bort bossen i tio sekunder, för det räcker med några sekunder på en plattform för att giftet ska hinna nollställas. Största risken att en plattform ska gå sönder är förmodligen ifall bossen råkar komma för nära så den själv kliver upp på en plattform, eller om tanken dör eller tappar aggro och någon på en plattform blir attackerad direkt därefter. Därför måste bossen alltid hållas i mitten av rummet. Att det finns någon form av helare vid varje plattform är förmodligen nödvändigt, så det där ser bra ut, för annars skulle vissa bli tvungna att springa till en annan plattform hela tiden för att kunna bli helade, vilket lätt skulle kunna bli kaotiskt och leda till att folk dog. Råkar en plattform gå sönder i början av striden så är det förmodligen lika bra att resetta och försöka på nytt.

 • april 19, 2011 kl. 12:26 f m
  Permalänk

  Ja om man tex bara har en tank så ska det nog gå att ordna till de på olika vis…
  Jag tänker på best case scenario’s, dvs att vi har det som vi vill ha för att göra det så enkelt som möjligt.

 • april 19, 2011 kl. 12:26 f m
  Permalänk

  Ja om man tex bara har en tank så ska det nog gå att ordna till de på olika vis…
  Jag tänker på best case scenario’s, dvs att vi har det som vi vill ha för att göra det så enkelt som möjligt.

Kommentarer är stängda.