barkar.se

barkar.se

Spel bloggen, The Elder Scrolls

The Elder Scrolls Online – DaggerFall

cMDkj-300x300

Vi har valt att spela med DaggerFall alliansen och Baul, Terje, Finh och Targon kör på för fullt redan.

Detta spel handlar ju om att strida mellan fraktioner, och jag tror att det kommer att bli mycket crossover i vad som är PvE innehåll och vad som är PvP.
Vi vet att vad som händer i Cyrodiil (PvP) kommer att direkt gynna PvE sidan.
Det finns ju bara en gigantisk megaserver så därför känns det även som en viktig del att se vad andra gillen väljer att spela för raser.

Dagger Covenent

Breton ( halvt mänska och halvt Älva)
Redguard ( arab / svart )
Orcer

Dagger Covenent skall i allmänhet betraktas som den sida som bäst representerar den mänskliga rasen vilket även var valet till att jag ville lira på den här sidan. De försöker att återställa imperiet som har fallit i korruption och är besatta av demon dyrkan. Deras fokus ligger främst på handel och diplomati och de är redo att gå i krig främst av ekonomiska skäl. Eftersom Bretons har Älv blod i sig så är de skickliga på magi. Jag tror att det här laget kommer att bli den mest balanserade av de tre på grund av att de har en har stark närstrid i Redguard och Orcher samt stark magi från bretagnarna.

Jag tror även att det här laget kommer att forma upp för att vara någonstans i mitten i regelrätt makt på servrarna eller snarare upplevd makt.
Eftersom de i Nords, … err  jag menar Ebonheart pakten kommer sannolikt att få så många spelare att de kommer att dominera.

 

/Finh

8 Comments

 1. admin

  Läs även om detta brev som inkom häromdagen:

  Mitt namn är Verinus och jag är Guildmaster för guilden Ruthless i Eso. Just nu håller vi på med att kontakta de flesta guilderna i Eso communityt för att visa att ni inte är ensamma.
  Lite om våra samarbetsplaner med er:

  Vi vill gärna anordna in-game events med eran guild för att göra spelupplevelsen bättre för alla medlemmar. Om vi spelar på samma server så kan det innebära till exempel PvP turneringar, PvE raids, samordnade PvP anfall och mycket mer.
  PvP i Cyrodiil kommer vara en väldigt stor del av spelet samt att all trade kommer att ske där. För att kunna lösa detta på bästa sätt så är det bra om vi kan samordna försvar och anfall. Man kan i alla fall ta en diskussion om det.

  Om detta låter intressant så kan vi boka in ett möte på vår eller er TS.
  Jag hoppas att ni är lika taggade inför Eso som vi är!

  Mvh// Ruthless

 2. lotro_vroomfondel

  Daggerfall Covenant!

  Och det finns en hel del bra anledningar till det!

  1. Orcs – Seriöst, Orcs!

  2. I alla undersökningar jag sett hittills är DC den minst populära faktionen, och dom kommer behöva alla spelare dom kan. Dessuotm kommer det innebära minst kaos i startområdena dom första veckorna. Vem vill dessutom inte vara underdog?

  3. Lore-mässigt känns DC som den mest stabila, och vettiga faktionen. Aldmeri består av ett gäng hybris-högalver som vill förinta alla andra raser, och Ebonheart pact är en påtvingad allians mellan raser som egentligen vill strida för sig själva.

  4. Bill Nighy som High King Emeric, need I say more?

 3. Terjendil

  Hmm jag vet inte,jag är ju lite svag för Nords alltså ebenheart alliansen men vi får väl snacka ihop oss sen när det dra ihop sig 🙂

  • admin

   Köp Explorer varianten så kan du lira med nordmännen i DC

   • Terjendil

    menar du förbokningsvarianten? för den har jag redan köpt alltså den enklare varianten om du förstår 😉

    • admin

     https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/4725/kw/explorer

     WHAT IS THE EXPLORER’S PACK?
     Updated 01/30/2014 06:11 PM Published 01/23/2014 04:40 PM
     If players pre-purchase the game through The Elder Scrolls Online Store or pre-order at any participating retailer, they’ll receive the Explorer’s Pack, a digital bundle that includes:

     The ability for the player’s characters to join any alliance, no matter which race you choose
     The Scuttler, a tiny but loyal vanity pet
     Four bonus treasure maps that will lead the player to loot
     When players pre-purchase through The Elder Scrolls Online Store, the Explorer’s Pack will automatically be added to their account. If they pre-order the game through a participating retailer, closer to launch they’ll be provided with a code they can redeem after registering an account at https://account.elderscrollsonline.com. Players can contact their preferred retailer for more details.

 4. Terjendil

  ahh ja men då är allt lugnt för min del 😉

 5. Targon

  Ok…för mej. Breton är ju en ras jag tittar på

Leave a Reply

Theme by Anders Norén