barkar.se

barkar.se

Path of Exile

Path of Exile

https://www.pathofexile.com

Efter sju års utveckling och en öppen betaperiod släpptes till slut Path of Exile som F2P.

Liret är ett mörkt och oförlåtande actionrollspel av samma hack ‘n slash-snitt som Diablo. Kriga dig fram genom vågor av fiender och plocka på dig föremål. Grinding Gear Games ledsnade på att deras favoritgenre var så svältfödd. De tröttnade också på utvecklingen med rollspel som anammar den ack så populära tecknade stilen. Därför tog de saken i egna händer och skapade ett onlinerollspel med mörk och realistisk ton, för de inbitna genrefantasterna. Och att de riktar sig mot SKs ärrade veteraner märks.

För mera info ta kontakt med de som lirar spelet via vår fejan sida eller ingame.

act3_screenshot4

1 Comment

  1. Baul

    Ni som hittat hit och vill vara med oss i path of exile, så finns vi i domination league..

    Skicka ett pm ingame till Prothoe eller till Vogaumtar ..

    /Baul

Leave a Reply

Theme by Anders Norén